Boekhandel Douwes Den Haag

Met jou is het anders

Hanne Eerdekens

Met jou is het anders

Met jou is het anders

Met jou is het anders

 

Nolan Fletcher is achttien en zijn jeugd verloopt anders dan die van de meeste leeftijdsgenoten. Zijn moeder heeft jongdementie en zijn vader heeft twee jobs zodat ze de eindjes aan elkaar kunnen knopen, wat ervoor zorgt dat de opvoeding van zijn zusje Magritte vooral op Nolans schouders rust.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 17,00


Beschrijving Met jou is het anders

Nolan Fletcher is achttien en zijn jeugd verloopt anders dan die van de meeste leeftijdsgenoten. Zijn moeder heeft jongdementie en zijn vader heeft twee jobs zodat ze de eindjes aan elkaar kunnen knopen, wat ervoor zorgt dat de opvoeding van zijn zusje Magritte vooral op Nolans schouders rust. Dat is niet altijd gemakkelijk, maar hij vindt een toevluchtsoord op school, in zijn basketbalteam en in de populariteit.


Als zijn laatstejaarsdare plots viraal gaat en iedereen ervan overtuigd is dat hij tot over zijn oren verliefd is op zijn slimme, rijke, Franse jaargenoot Louis Baudelaire, valt die spotlight toch tegen. Nolans plan is om even van de radar te verdwijnen, maar dan wordt hem vijfduizend pond aangeboden voor een interview – vijfduizend pond om zijn mama te helpen, voor zijn zusje kleurpotloden te kopen, zelf naar de universiteit te kunnen.


Alleen: Nolan valt niet op jongens. En Louis is helemaal niet zo’n fan van hem.


Maar niemand is immuun voor Nolans praatjes en voor Louis het goed en wel beseft, zit hij mee in het plan om het hele land voor te liegen. Maar als Louis toch niet zo’n snob blijkt te zijn als Nolan dacht, wordt de grens tussen leugen en waarheid alsmaar minder duidelijk…


ISBN
9789463375658
Pagina's
256
Verschenen
NUR
285
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Pelckmans uitgevers

Fictie 15+