Boekhandel Douwes Den Haag

Narcisme (ont)snappen

Hoe om te gaan met narcisme en toxische relaties

Gina Peeters

Narcisme (ont)snappen

Narcisme (ont)snappen

Hoe om te gaan met narcisme en toxische relaties

Narcisme (ont)snappen

 

Dit boek gaat over toxische relaties en narcisme en hoe je deze kan herkennen. Meer nog, hoe je ze kan begrijpen, hoe je ermee om kan gaan en hoe je eraan kan ontsnappen. Want iedereen komt in zijn of haar leven weleens in aanraking met een narcist: of het nu je partner, je collega, je baas of een familielid is.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 24,50


Beschrijving Narcisme (ont)snappen

Dit boek gaat over toxische relaties en narcisme en hoe je deze kan herkennen. Meer nog, hoe je ze kan begrijpen, hoe je ermee om kan gaan en hoe je eraan kan ontsnappen. Want iedereen komt in zijn of haar leven weleens in aanraking met een narcist: of het nu je partner, je collega, je baas of een familielid is.


Nadat Gina Peeters in een tv-programma had getuigd over haar ervaring met een toxische relatie en narcisme werd ze overstelpt met reacties. Mensen wilden hun verhaal doen of vroegen om hulp.


In Narcisme en toxische relaties (ont)snappen bundelt Gina alle inzichten over narcisme en toxische relaties die ze de voorbije jaren als narcismecoach en ervaringsdeskundige heeft verzameld. Wetenschappelijke inzichten over narcisme worden geïllustreerd met verschillende getuigenissen van mannen en vrouwen die zelf in een toxische relatie zaten. Op die manier helpt dit boek jou te snappen wat narcisme inhoudt, zodat jij eraan kan ontsnappen.


Naast narcismecoach is Gina Peeters ook cognitieve gedragscoach, talent- en jobcoach, hartcoherentiecoach en stress- en burn-outbegeleider. Na een boeiende carriere in de mediawereld richtte Gina zich op een mensgerichte job als coach, trainer, keynote- en publieke spreker. Met haar expertise begeleidt ze individuen, medewerkers, teams en leidinggevenden.


ISBN
9789463376884
Pagina's
200
Verschenen
NUR
740
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Pelckmans uitgevers

Mens en Maatschappij