Boekhandel Douwes Den Haag

De Vonk

detective verhalen

Erik Bastiaan-Net

De Vonk

De Vonk

detective verhalen

De Vonk

 

Max is een privédetective die liever niet op de voorgrond treedt. Hij werkt bij voorkeur alleen en is bevriend met inspecteur Sjeng. Deze keer onderzoekt hij een aantal grotere en kleinere zaken. Het ene dossier heeft niets te doen met het andere.Nog te verschijnen

€ 15,37

Bezorgen: Zodra beschikbaar


Beschrijving De Vonk

Max is een privédetective die liever niet op de voorgrond treedt. Hij werkt bij voorkeur alleen en is bevriend met inspecteur Sjeng. Deze keer onderzoekt hij een aantal grotere en kleinere zaken. Het ene dossier heeft niets te doen met het andere. Of is er toch een overkoepelend motief?
Met zijn tact en inzicht gaat hij iedere uitdaging aan. Hij wordt geholpen door zijn feitenkennis en zijn strikt logische denken. Door zijn autistische handicap kan Max niet anders. Of is dat juist zijn kracht?
Wat is zijn drijfveer? Doet hij het voor het geld, roem en de eer? Wat is zijn vonk van inspiratie? Wat is de vonk van de dader? En wat is de vonk überhaupt?


Over de schrijver:
Erik Bastiaan – Net (1968) schrijft al meer dan 10 jaar boeken en verhalen. Hij publiceerde reeds drie detectiveromans en een reisboek. Nu presenteert hij een achttal spannende detectiveverhalen. De gebeurtenissen spelen zich af in en rond Heerlen, zijn geboortestad en woonplaats. Erik heeft asperger, een vorm van autisme. Hij houdt van wandelen en exacte wetenschap. Maar heeft ook belangstelling voor poëzie en filosofie.


ISBN
9789463422581
Pagina's
193
Verschenen
NUR
331
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Boeken uit Limburg