Boekhandel Douwes Den Haag

Vermogensmisdrijven

Serie strafrecht

Martin Scharenborg

Vermogensmisdrijven

Vermogensmisdrijven

Serie strafrecht

Vermogensmisdrijven

 

Dit boek is bedoeld voor degene die beroepsmatig te maken krijgt met ver­mogensmisdrijven. Hiertoe worden de misdrijven beschreven vanuit een vast stramien: een algemene toelichting, een beschrijving van de regelgeving en de toelichting van de bestanddelen aan de hand van wetgeving en jurisprudentie.


Leverbaar

€ 24,50

Ophalen: Nu 1 op voorraad in de winkel
Bezorgen: 1 tot 2 werkdagen


Beschrijving Vermogensmisdrijven

Dit boek is bedoeld voor degene die beroepsmatig te maken krijgt met ver­mogensmisdrijven. Hiertoe worden de misdrijven beschreven vanuit een vast stramien: een algemene toelichting, een beschrijving van de regelgeving en de toelichting van de bestanddelen aan de hand van wetgeving en jurisprudentie. Het gaat hierbij om diefstal, afpersing, afdreiging, verduistering, oplichting, muntmisdrijven, zegelmisdrijven, bankbreuk, valsheidsmisdrijven, schending geheimen, omkoping, heling, witwassen. Het geheel is onderbouwd met 1.800 voetnoten o.g.v. wetstoelichting en jurisprudentie.
Vermogensmisdrijven maken een zeer groot deel uit van het totaal aan gepleegde misdrijven. Het doel van dit boek is alle vermogensmisdrijven zo uitgebreid maar ook zo compact mogelijk te beschrijven aan de hand van wetgeving en jurisprudentie, onderbouwd met vele voorbeelden zodat de lezer zo snel mogelijk naar de kern van de materie kan doordringen.
Voor meer informatie zie ook www.fraudeknooppunt.nl


ISBN
9789463425827
Pagina's
479
Verschenen
NUR
824
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Mijnmanagementboek.nl

Strafrecht en strafprocesrecht
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren