Boekhandel Douwes Den Haag

ESP32 Uitgelegd

ESP32 Uitgelegd

Luc Volders

ESP32 Uitgelegd

ESP32 Uitgelegd

ESP32 Uitgelegd

ESP32 Uitgelegd

 

We willen steeds meer grip op onze leefomgeving krijgen. Niet alleen willen we weten hoe warm het in huis is en daar de thermostaat op af stemmen, we willen ook onze verlichting kunnen instellen vanaf ons werk.


Leverbaar

€ 19,95

Levertijd: 6 tot 10 werkdagen


Beschrijving ESP32 Uitgelegd

We willen steeds meer grip op onze leefomgeving krijgen. Niet alleen willen we weten hoe warm het in huis is en daar de thermostaat op af stemmen, we willen ook onze verlichting kunnen instellen vanaf ons werk. Maar we willen ook weten of de deuren wel echt dicht zijn, of de wasmachine klaar is en de planten vanaf ons vakantieadres water geven.

Dat alles is mogelijk met behulp van microcontrollers. De ESP32 is zo een microcontroller. Wat de oren, ogen, reuk, smaak en gevoel voor de mens zijn, zijn sensoren voor deze controllers. Voor de prijs van een paar euro en een avondje werk kan een hobbyist allerlei sensoren aan de ESP32 koppelen en zo beginnen met het aanleggen van een compleet huisautomatiserings systeem. Omdat de ESP32 uitgerust is met Wifi is de informatie overal beschikbaar.

De ESP32 en sensoren zijn heel goedkoop en makkelijk verkrijgbaar. De benodigde software is gratis te downloaden en de elektronica makkelijk te begrijpen. Dit boek leert je op eenvoudige wijze hoe je de verschillende onderdelen moet aansluiten en programma's schrijft om je wereld elektronisch te kunnen controleren en besturen. Omdat alles op breadboards plaatsvindt hoef je zelfs niet te solderen. Dus wat houdt je tegen ?

Stap met Luc Volders de wereld van huis automatisering en the Internet Of Things in.


ISBN
9789463456814
Pagina's
368
Verschenen
NUR
980
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Luc Volders