Boekhandel Douwes Den Haag

In de Aanval

Koen Petersen

In de Aanval

In de Aanval

In de Aanval

 

IN DE AANVAL! Donald Trump beloofde in 2016 dat hij korte metten zou maken met de OUDE POLITIEK. Hij bond niet alleen de strijd aan met zijn politieke vijanden, maar ook met partijgenoten, lobbyisten, media, commentatoren, bondgenoten, China, Mexico - tja met wie niet eigenlijk.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, onder voorbehoud, volgende dag in huis

€ 14,99

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, onder voorbehoud, volgende dag in huis. Vanwege grote drukte bij Postnl is vertraging mogelijk.


Beschrijving In de Aanval

IN DE AANVAL!

Donald Trump beloofde in 2016 dat hij korte metten zou maken met de OUDE POLITIEK. Hij bond niet alleen de strijd aan met zijn politieke vijanden, maar ook met partijgenoten, lobbyisten, media, commentatoren, bondgenoten, China, Mexico - tja met wie niet eigenlijk.
Eenmaal president baarde hij opzien met zijn Twitter-spervuur, zijn strijd tegen FAKE NEWS en zijn bottebijldiplomatie. Hij klaagde over de HEKSENJACHT op hem en zijn familie en werd door zijn politieke vijanden bijna afgezet.
In dit boek volgt Koen Petersen van maand tot maand het turbulente presidentschap van Trump. Hoe uniek is dat eigenlijk?
Om deze vraag te beantwoorden, vergelijkt Petersen Trump met zijn historische voorgangers en plaatst hij diens presidentschap in de geschiedenis van het ambt.
IN DE AANVAL! is een erudiet, gebalanceerd en geestig verslag van vier jaar Trump.


ISBN
9789463480758
Pagina's
168
Verschenen
NUR
697
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
EW-boeken