Boekhandel Douwes Den Haag

Alle 46 Amerikaanse presidenten

Rik Kuethe & Emile Kossen

Alle 46 Amerikaanse presidenten

Alle 46 Amerikaanse presidenten

Alle 46 Amerikaanse presidenten

 

Alle 46 Amerikaanse presidenten Rasverteller en Amerika-kenner Rik Kuethe biedt met zijn speelse pen een boeiend inzicht in leven en werk van de Amerikaanse presidenten. Hij beschrijft tevens hun banden met Nederland.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, onder voorbehoud, volgende dag in huis

€ 14,95

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, onder voorbehoud, volgende dag in huis. Vanwege grote drukte bij Postnl is vertraging mogelijk.


Beschrijving Alle 46 Amerikaanse presidenten

Alle 46 Amerikaanse presidenten

Rasverteller en Amerika-kenner Rik Kuethe biedt met zijn speelse pen een boeiend inzicht in leven en werk van de Amerikaanse presidenten. Hij beschrijft tevens hun banden met Nederland.
Van mythische presidenten als Abraham Lincoln en John F. Kennedy tot mislukkelingen als Warren Harding en Jimmy Carter. En van talenten als John Adams en Bill Clinton tot grootmeesters als Theodore Roosevelt en Ronald Reagan.
Deze nieuwe editie is geheel herzien en bevat een geactualiseerd portret van Donald Trump en van zijn opvolger Joe Biden, geschreven door Emile Kossen. De eerdere edities van dit boek kenden al acht drukken.


ISBN
9789463480826
Pagina's
252
Verschenen
NUR
697
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
EW-boeken