Boekhandel Douwes Den Haag

Hoe ik van mijn rijangst afkwam

Titia Hoogendoorn

Hoe ik van mijn rijangst afkwam

Hoe ik van mijn rijangst afkwam

Hoe ik van mijn rijangst afkwam

 

Op 1 januari 2021 hadden er in Nederland en België ruim 18 miljoen mensen een rijbewijs en volgens de laatste onderzoeken heeft tot 10 procent daarvan last van rijangst, zodanig dat ze amper zelf achter het stuur zitten.Nog te verschijnen

€ 12,50

Bezorgen: Zodra beschikbaar


Beschrijving Hoe ik van mijn rijangst afkwam

Op 1 januari 2021 hadden er in Nederland en België ruim 18 miljoen mensen een rijbewijs en volgens de laatste onderzoeken heeft tot 10 procent daarvan last van rijangst, zodanig dat ze amper zelf achter het stuur zitten.


Auteur, actrice en podcastmaker Titia Hoogendoorn had hier tot voor kort ook last van, totdat ze besloot dit grondig aan te pakken. Haar stok achter de deur werden vriendinnen, haar vader, haar volgers op Instagram en haar einddoel: zelf met de auto naar de Ikea kunnen. Voor het oog van duizenden Instagram-volgers kwam ze van haar rijangst af en schreef hier een boek over.


Net zoals 'Waarom je niet zomaar moet stemmen waar je ouders op stemmen', dat Titia samen schreef met Nienke Schuitemaker, is 'Hoe ik van mijn rijangst afkwam' een grappig pamflet vol humor en zelfspot, handige lijstjes, interviews met andere rijangstigen en praktische tips om zelf je rijangst te overwinnen.


ISBN
9789463493659
Pagina's
136
Verschijnt
NUR
400
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Blossom Books BOLD

Non-fictie vrije tijd