Boekhandel Douwes Den Haag

Wees Lucie

Astrid Boonstoppel

Wees Lucie

Wees Lucie

Wees Lucie

 

Er zijn een heleboel middelbarescholieren die graag willen lezen, maar schrikken van een dik boek. Speciaal voor deze lezers komen wij met korte, toegankelijk geschreven novelles: de BLOSSOM BOOKS SHORTIES.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.

€ 10,00

Ophalen: Nu 1 op voorraad in de winkel
Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving Wees Lucie

Er zijn een heleboel middelbarescholieren die graag willen lezen, maar schrikken van een dik boek. Speciaal voor deze lezers komen wij met korte, toegankelijk geschreven novelles: de BLOSSOM BOOKS SHORTIES. Astrid Boonstoppel schreef 'Wees Lucie'.


Lucie en haar moeder Hedwig woonden in bruisende grote steden, in piepkleine dorpjes en zo ongeveer alles daartussenin. En nu kan Lucie ook Cressville aan dat veel te lange rijtje toevoegen. Wie haar vader is, weet Lucie niet en dat kan haar ook weinig schelen. Ze heeft haar moeder en dat is genoeg.


Maar deze keer is alles anders. In Cressville ontmoet ze Jo, Fraser en Takeo, bij wie ze zich al gauw thuis voelt. Tegelijkertijd lijkt haar moeder iets voor Lucie achter te houden - en dat is niets voor haar. Wat is er met Hedwig aan de hand? En wat probeert ze te verbergen?


ISBN
9789463494007
Pagina's
160
Verschenen
NUR
284
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Blossom Books BOLD

Fictie 13 - 15 jaar