Boekhandel Douwes Den Haag

Zo word je een iPhone-pro

Team VDM

Zo word je een iPhone-pro

Zo word je een iPhone-pro

Zo word je een iPhone-pro

 

“iCulture is voor mij al sinds en jaar dag DE bron voor nieuws maar ook zeker handige tips voor het gebruik van m’n iPhone. Zelfs de meest doorgewinterde Apple-fan haalt door dit boek nog meer uit zijn of haar iPhone!"Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 29,99


Beschrijving Zo word je een iPhone-pro

“iCulture is voor mij al sinds en jaar dag DE bron voor nieuws maar ook zeker handige tips voor het gebruik van m’n iPhone. Zelfs de meest doorgewinterde Apple-fan haalt door dit boek nog meer uit zijn of haar iPhone!"- Michiel Veenstra, Program Director KINK.NL en verstokt iPhone-gebruiker.


Je iPhone is een technisch hoogstandje… maar zeg nu eerlijk: haal je wel alles eruit wat erin zit? Natuurlijk: foto’s en video’s maken, bellen, whatsappen en spelletjes spelen doen we bijna allemaal. Plus een beetje surfen op internet en wellicht je e-mail en agenda bijhouden. Maar dit schitterende apparaat kan zo veel meer! Niet alleen zijn er veel – vaak verborgen – apps beschikbaar die nuttig, leerzaam of onderhoudend zijn, maar de apps die je regelmatig gebruikt – zoals bijvoorbeeld Mail, Safari en zelfs Instellingen! – bieden vaak ook zeer handige, tijdbesparende of gewoon leuke opties waardoor je (veel) meer uit je kostbare bezit haalt. Daarnaast biedt het besturingssysteem zelf talloze functies die je ongetwijfeld zelden of nooit gebruikt, maar die het werken met de hardware aanzienlijk vereenvoudigen of leuker maken.Dit boek is bedoeld voor iedereen met een iPhone die daar (bijna) dagelijks mee in de weer is. Heb je het gevoel dat zaken efficiënter, sneller of gemakkelijker kunnen? Dan is het goed om te weten dat dat bijna altijd het geval is. Met de talloze tips, wetenswaardigheden en verborgen pareltjes leer je écht het meeste uit je iPhone te halen en er meer plezier aan te beleven.
  • Het enige Nederlandstalige boek dat diep ingaat op de verborgen mogelijkheden van de iPhone

  • Met de tips uit dit boek beleef je meer plezier aan je dure investering en haal je er veel meer uit dan je voor mogelijk hield

  • Samengesteld in samenwerking met de ervaren experts van iCultureTrefwoorden: iphone ios


ISBN
9789463563192
Pagina's
192
Verschenen
NUR
980
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Duuren Media, Van