Boekhandel Douwes Den Haag

Laat Zapier voor je werken!

Automatiseren zonder programmeren

Bob van Duuren

Laat Zapier voor je werken!

Laat Zapier voor je werken!

Automatiseren zonder programmeren

Laat Zapier voor je werken!

 

Ontvang je wel eens een antwoord op een webformulier en stuur je dat handmatig door naar de persoon die het antwoord moet afhandelen? Of beoordeel je een antwoord van een klant zelf? Heb je wel eens een chatbot gebouwd, of een webpagina?


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 29,99

Ophalen: Nu 1 op voorraad in de winkel
Leverbaar


Beschrijving Laat Zapier voor je werken!

Ontvang je wel eens een antwoord op een webformulier en stuur je dat handmatig door naar de persoon die het antwoord moet afhandelen? Of beoordeel je een antwoord van een klant zelf? Heb je wel eens een chatbot gebouwd, of een webpagina? Ongetwijfeld deed je dat handmatig, of moest je ervoor programmeren, in HTML of in JavaScript.

Zapier rekent af met al deze handmatige, foutgevoelige en complexe materie. Met zaps koppel je de ontvangst van een formulier aan een automatische notificatie, update van je planboard of (gepersonaliseerd) antwoord aan je klant. Met een interface bouw je een webpagina in een handomdraai, zonder programmeerkennis. Deze webpagina herbergt een chatbot, een tabel met reacties of een feedbackformulier. Of een compleet CRM-systeem – niets is te gek.

Zapier lijkt overzichtelijk, maar schijn bedriegt: het is krachtiger en complexer dan het soms lijkt. In dit boek leer je de ins en outs van deze software, en hoe je webapps – er zijn er ongeveer 7000! – aan elkaar koppelt en met elkaar laat communiceren. Tegelijkertijd leer je hoe je een chatbot bouwt, tabellen definieert, een webinterface ontwerpt en je project visualiseert middels een canvas. Daarnaast staat de auteur stil bij monitoring en foutopsporing en bij implicaties voor beveiliging en privacy. Laat Zapier voor je werken, zodat je veel tijd bespaart die je aan leukere dingen kunt besteden!


  • Het enige Nederlandstalige boek over Zapier, volledig actueel en up-to-date.

  • Geschreven door AI- en automatiseringsexpert Bob van Duuren.

  • Bevat talloze direct toepasbare voorbeelden en scenario’s.


ISBN
9789463563437
Verschenen
NUR
450
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Duuren Media, Van

Wonen en Lifestyle