Boekhandel Douwes Den Haag

Zo word je een Apple-Watch pro

Henny Temmink

Zo word je een Apple-Watch pro

Zo word je een Apple-Watch pro

Zo word je een Apple-Watch pro

 

Ontdek de geavanceerde mogelijkheden van de Apple Watch. Deze gids neemt je mee op een diepgaande reis door de complexe wereld van je smartwatch, van het personaliseren van wijzerplaten tot het maximaliseren van de beschikbare functies direct onder uw vingertoppen.


Nog te verschijnen

€ 29,99

Bezorgen: Zodra beschikbaar


Beschrijving Zo word je een Apple-Watch pro

Ontdek de geavanceerde mogelijkheden van de Apple Watch. Deze gids neemt je mee op een diepgaande reis door de complexe wereld van je smartwatch, van het personaliseren van wijzerplaten tot het maximaliseren van de beschikbare functies direct onder uw vingertoppen. je leert niet alleen hoe je de Apple Watch naadloos integreert met je iPhone voor een verrijkte connectiviteit, inclusief meldingen, telefoongesprekken, en gezondheidsmonitoring, maar ook hoe je sportieve doelen vastlegt met precisie. Verder dan de basis, onthult dit boek hoe je elke instelling aanpast, de volle kracht van standaardapps benut, effectief communiceert via Mail, Berichten, Walkietalkie, en Siri.

Ontdek hoe locatievoorzieningen je ervaring met Kaarten, Weer, Agenda verrijken, en hoe je muziek en foto's beheert voor on-the-go entertainment. Duik diep in de gezondheidsapps die je welzijn bewaken, en leer over toegankelijkheidsvoorzieningen zoals VoiceOver en handgebaren, die de Apple Watch toegankelijk maken voor iedereen. Deze gids is je sleutel tot het ontgrendelen van alle mogelijkheden, waardoor je Apple Watch een onmisbare metgezel wordt voor elke levensstijl.


  • Personaliseer je wijzerplaten en maximaliseer functies om je Apple Watch uniek te maken en direct toegang te geven tot wat je nodig hebt.

  • Integreer naadloos met je iPhone voor verrijkte connectiviteit; ontvang meldingen, en monitor je gezondheid en sportprestaties met ongeëvenaarde precisie.

  • Ontgrendel de volle kracht van gezondheidsapps en toegankelijkheidsvoorzieningen om je welzijn te bewaken en je Apple Watch toegankelijk te maken voor elke levensstijl.


ISBN
9789463563451
Pagina's
176
Verschijnt
NUR
450
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Duuren Media, Van

Wonen en Lifestyle