Boekhandel Douwes Den Haag

The Art of AI, paperback editie

Laurens Vreekamp

The Art of AI, paperback editie

The Art of AI, paperback editie

The Art of AI, paperback editie

 

Er wordt op dit moment veel gesproken over Artificiële Intelligentie (AI). Dat is ook niet zo gek, want de mogelijkheden met AI en machine learning zijn eindeloos, ook voor creatief werk. Je kunt videobeelden zoeken en monteren alsof je een tekst wijzigt in Word, illustraties genereren, alternatieve krantenkoppen bedenken of automatisch transcripties maken van tientallen geluidsopnames tegelijk.


Nog te verschijnen

€ 34,99

Bezorgen: Zodra beschikbaar


Beschrijving The Art of AI, paperback editie

Er wordt op dit moment veel gesproken over Artificiële Intelligentie (AI). Dat is ook niet zo gek, want de mogelijkheden met AI en machine learning zijn eindeloos, ook voor creatief werk. Je kunt videobeelden zoeken en monteren alsof je een tekst wijzigt in Word, illustraties genereren, alternatieve krantenkoppen bedenken of automatisch transcripties maken van tientallen geluidsopnames tegelijk. AI biedt een wereld aan mogelijkheden, maar je moet er soms ook voor uitkijken.
The Art of AI is dé praktische en toegankelijke introductie in machine learning en kunstmatige intelligentie. Het legt je alles uit over AI, zonder dat je daar programmeerkennis voor nodig hebt. Je leert wat je er allemaal mee kunt, maar ook wat de valkuilen zijn. Het boek biedt een overzicht en uitleg van meer dan zeventig applicaties die je assisteren bij de verschillende fasen van creatieve producties. Het bevat twaalf interviews met AI-pioniers uit de creatieve industrie, waaronder Nadia Piet (Head of Creative Technology bij DEPT) en industrieel ontwerper Dasha Simons (AI & AI ethics, IBM)."Je kunt met machine learning boven je onderwerp gaan hangen, voorbij de anekdote". - Coen van de Ven, journalist voor De Groene Amsterdammer"Creativiteit is niet iets wat hoeft te worden opgelost." - Vincent Koops, RTL Nederland


ISBN
9789463563512
Pagina's
384
Verschijnt
NUR
450
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Duuren Media, Van

Wonen en Lifestyle