Boekhandel Douwes Den Haag

Tot op de huid

Christiaan Bakker

Tot op de huid

Tot op de huid

Tot op de huid

 

Tot op de huid is een bundeling van bevlogen columns over de huid en al zijn afwijkingen. Leerzaam, vrolijk en op inspirerende wijze beschrijft dermatoloog Christiaan Bakker de ervaringen uit zijn praktijk.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.

€ 18,00

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving Tot op de huid

Tot op de huid is een bundeling van bevlogen columns over de huid en al zijn afwijkingen. Leerzaam, vrolijk en op inspirerende wijze beschrijft dermatoloog Christiaan Bakker de ervaringen uit zijn praktijk. Een bont overzicht aan huidaandoeningen passeert de revue, en een evenzo kleurrijke verzameling aan interessante personages. Hun verhalen zijn uit het leven gegrepen en telkens herkenbaar. De auteur weet de lezer mee te nemen in zijn onbevangen leergierigheid naar dat fantastische orgaan, de huid.

De columns verschenen eerder, in de jaren 2017-2021, op de medische pagina van het Friesch Dagblad. Christiaan Bakker (1981) is dermatoloog in ziekenhuis Nij Smellinghe te Drachten en bij de DC Klinieken in Groningen. Hij behaalde eerst zijn doctorandustitel Economie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam (2005), om vervolgens te starten met de studie Geneeskunde. In 2010 werd hij arts en aansluitend volgde hij bij het UMCG in Groningen de opleiding tot dermatoloog.


ISBN
9789463654012
Pagina's
165
Verschenen
NUR
401
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Elikser B.V. Uitgeverij