Boekhandel Douwes Den Haag

Reizen in het spoor van mythen.

Rini van Zaanen

Reizen in het spoor van mythen.

Reizen in het spoor van mythen.

Reizen in het spoor van mythen.

 

In dit boek beschrijft Rini van Zaanen zeven reizen waarin mythen een rol spelen. Onder andere Keltische, christelijke, Indiase en uit de Maya-cultuur. Tijdens het reizen komen er levensbeschouwelijke gedachten op die van invloed zijn op haar leven.Tijdelijk niet leverbaar

€ 24,50

Bezorgen: Zodra weer op voorraad


Beschrijving Reizen in het spoor van mythen.

In dit boek beschrijft Rini van Zaanen zeven reizen waarin mythen een rol spelen. Onder andere Keltische, christelijke, Indiase en uit de Maya-cultuur.
Tijdens het reizen komen er levensbeschouwelijke gedachten op die van invloed zijn op haar leven. Het is ook een reis door haar eigen mythen. Alle illustraties zijn zelf gemaakt.

Na haar doctoraal wijsbegeerte en haar eindexamen op kunstopleiding Minerva gaat ze als filosofisch en creatief docent de academie voor expressie en communicatie mee vormgeven, evenals de opleiding tot tekentherapeut. Vervolgens publiceert ze drie boeken bij Elikser:
Zelfportretten van mijn leven (autobiografie, 2014), Een ideale gemeenschap (een sprookje voor jong en oud, 2017), Spelen met woorden en beelden (een selectie van 100 gedichten en 100 beeldende werken, 2019).


ISBN
9789463654104
Pagina's
328
Verschenen
NUR
508
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Elikser B.V. Uitgeverij