Boekhandel Douwes Den Haag

De vondeling

Peter Stallone

De vondeling

De vondeling

De vondeling

 

Adam wordt te vondeling gelegd op het landgoed van de schatrijke arts en milieuactivist Richman. Het landgoed bestaat uit een groot landhuis, een prachtige tuin en een gigantisch bergachtig woud dat geen mens durft te betreden.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.

€ 21,50

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving De vondeling

Adam wordt te vondeling gelegd op het landgoed van de schatrijke arts en milieuactivist Richman. Het landgoed bestaat uit een groot landhuis, een prachtige tuin en een gigantisch bergachtig woud dat geen mens durft te betreden. Richman heeft de buitenwereld namelijk wijsgemaakt dat op zijn terrein sprake is van een levensgevaarlijke straling. Om te voorkomen dat Adam in aanraking komt met de verleidingen van de materialistische buitenwereld, mag hij het landgoed pas op zijn 21e verlaten. Huishoudster Jenny voedt hem liefdevol op. Ze hebben het heel gezellig, maar Adam wil naar buiten. Hij wil de zelfdestructieve buitenwereld begrijpen en bestookt zijn privéleraren regelmatig met kritische vragen. Omdat op het landgoed geen leeftijdsgenootjes wonen, worden de dieren van het woud Adams vrienden. Hij trekt steeds verder het bos in en leert steeds meer over zichzelf, over zijn unieke gaven en over de wereld buiten het woud.br>


Adam is een filosofisch en spannend boek over een ongerepte wereld en de uitdagingen voor een zuiverder planeet.Peter Stallone is idealist, ondernemer en wereldburger pur sang. Na zijn studies ondernemingsrecht en culturele antropologie reisde hij 27 jaar in Azië. Daar zag hij van nabij hoe onverantwoord de mens omgaat met Moeder Aarde. Peter onderzocht hoe welvaart en natuurbehoud samen kunnen gaan en studeerde in 2009 cum laude af in de humane natuurgeneeskunde. Momenteel woont hij in de jungle van het spirituele Sri Lanka, waar hij in zijn ecologische tuinen thee en specerijen verbouwt.


ISBN
9789463654623
Pagina's
332
Verschenen
NUR
336
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Elikser B.V. Uitgeverij