Boekhandel Douwes Den Haag

Ascensie - Samen naar een hoger bewustzijn

Dorien Hoogerheide

Ascensie - Samen naar een hoger bewustzijn

Ascensie - Samen naar een hoger bewustzijn

Ascensie - Samen naar een hoger bewustzijn

 

Het woord ascensie heeft er in deze tijd een nieuwe betekenis bijgekregen en die is: Bewustzijnsverhoging. De meeste mensen zijn hier niet echt mee bezig, maar toch wordt de trilling van onszelf, de wereld en de kosmos elk moment hoger.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.

€ 20,00

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving Ascensie - Samen naar een hoger bewustzijn

Het woord ascensie heeft er in deze tijd een nieuwe betekenis bijgekregen en die is: Bewustzijnsverhoging. De meeste mensen zijn hier niet echt mee bezig, maar toch wordt de trilling van onszelf, de wereld en de kosmos elk moment hoger.
Waarom is dit nu belangrijk? Lieve lezer, het is de sleutel tot ons geluk. Als wij ons meer concentreren op onze essentie, gaan we de wereld in een ander licht zien. Alles lijkt makkelijker te gaan, er lukt meer, je voelt je als een surfer op een golf, je bent precies waar je moet zijn.

Dit boek geeft inzicht in de verschillende bewustzijnslagen, maar ook beschrijft het de verschillende soorten energie die je tegen kunt komen en hoe je daar mee om kunt gaan. Het biedt je een manier om je eigen bewustzijn te verhogen en geeft je het weten dat jij zelf de sleutel in handen hebt tot je eigen geluk en een betere wereld.

Dat het je mag helpen het licht in jezelf en alles om je heen te ontdekken!Dorien Hoogerheide is geboren in 1962. Haar liefde voor talen leidde haar naar een Engelse universiteit waar zij Frans studeerde. Daarna werd zij stewardess bij de KLM en kwam zij erachter dat de taal van vriendelijkheid en liefde overal ter wereld wordt gesproken. In haar vrije tijd zat Dorien toen vaak op zee om mee te helpen aan onderzoek naar walvissen en dolfijnen, dieren die nu nog een grote plaats in haar hart hebben.

De zoektocht naar de essentie van het leven keerde naar binnen in 1998 tijdens een spirituele ervaring. Door de informatie die sindsdien door haar heen stroomt, lijkt die essentie wat dichterbij te komen.

Dorien woont samen met haar partner Hans in Andijk waar zij consulten geeft en boeken schrijft.


ISBN
9789463654685
Pagina's
247
Verschenen
NUR
728
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Elikser B.V. Uitgeverij

Spiritualiteit