Boekhandel Douwes Den Haag

Achter De Dijk

Hugo Logtenberg

Achter De Dijk

Achter De Dijk

Achter De Dijk

 

'Hugo Logtenberg won het vertrouwen van de bandleden en kreeg feiten boven tafel die al die tijd onbekend waren gebleven.' **** NRC Handelsblad'Een prachtig boek.' BLØF-voorman Paskal Jakobsen'Een liefdevol boek.'Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.

€ 25,00

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving Achter De Dijk

'Hugo Logtenberg won het vertrouwen van de bandleden en kreeg feiten boven tafel die al die tijd onbekend waren gebleven.' **** NRC Handelsblad

'Een prachtig boek.' BLØF-voorman Paskal Jakobsen

'Een liefdevol boek.' Frits Spits, De Taalstaat

Wie ooit een concert van De Dijk heeft bezocht, kent het handelsmerk van de band: de zaal moet plat in de as. Onder leiding van frontman Huub van der Lubbe groeide De Dijk uit tot de beste liveband van Nederland. Het resultaat na veertig jaar: een lange lijst met gouden platen, onderscheidingen en nog altijd volle zalen. De uitkomst van hard werken, het talent om woorden te vinden voor onbeschreven gevoelens en het overwinnen van tegenslagen en angsten, die voor de buitenwereld onzichtbaar bleven.
Achter De Dijk biedt een unieke kijk achter de schermen. Hugo Logtenberg sprak naast de bandleden ruim honderdveertig betrokkenen. De vraag hoe je als band zó lang zó succesvol kunt zijn liet hem niet meer los. In dit boek ontleedt hij de succesformule van de band en onthult hij de dieptepunten waarop het einde van De Dijk nabij was.


ISBN
9789463810883
Pagina's
320
Verschenen
NUR
661
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Podium

Biografieën van musici