Boekhandel Douwes Den Haag

De groene smaakbijbel

500 vegetarische ingrediënten, 800 verrassende combinaties

Niki Segnit

De groene smaakbijbel

De groene smaakbijbel

500 vegetarische ingrediënten, 800 verrassende combinaties

De groene smaakbijbel

 

'Het combineren van ingrediënten is niet eenvoudig en Niki Segnit is absoluut de regerend kampioen.' -Yotam OttolenghiDe vegetarische opvolger van bestseller 'De smaakbijbel'De smaakbijbel van Niki Segnit is niet weg te denken uit de keuken van de gemiddelde thuiskok.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 32,99


Beschrijving De groene smaakbijbel

'Het combineren van ingrediënten is niet eenvoudig en Niki Segnit is absoluut de regerend kampioen.' -Yotam Ottolenghi

De vegetarische opvolger van bestseller 'De smaakbijbel'

De smaakbijbel van Niki Segnit is niet weg te denken uit de keuken van de gemiddelde thuiskok. Van Segnits bestseller zijn inmiddels dan ook ruim 35.000 exemplaren verkocht. Nu is er een vegetarische opvolger.
De groene smaakbijbel bespreekt 90 smaken, van boerenkool tot cashew en van granaatappel tot pistache. Elke smaak wordt gekoppeld aan complementerende andere smaken. Van klassieke combinaties, zoals honing en yoghurt, tot eigentijdse, zoals kurkuma en gember of zwarte bonen en avocado. In meer dan 500 lemma's worden smaakverhalen, proefnotities en recepten gecombineerd om de essentie van elk ingrediënt levendig te beschrijven. De groene smaakbijbel verwijst af en toe naar vleesgerechten maar is in de kern vegetarisch. Een onmisbare nieuwe klassieker in elke keuken van nu.


ISBN
9789463812153
Pagina's
400
Verschenen
NUR
440
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Podium

Culinair