Boekhandel Douwes Den Haag

Iedereen kan gedachtelezen

Ontdek hoe je anderen beter kunt begrijpen

Henrik Fexeus

Iedereen kan gedachtelezen

Iedereen kan gedachtelezen

Ontdek hoe je anderen beter kunt begrijpen

Iedereen kan gedachtelezen

 

Dit boek leert je alles wat je nodig hebt om te ontdekken wat iemand denkt en voelt. Fexeus geeft vele praktische en grappige voorbeelden van effectief gedachtelezen en non-verbale communicatie.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 22,99

Ophalen: Nu 1 op voorraad in de winkel
Leverbaar


Beschrijving Iedereen kan gedachtelezen

Wil je weten wat de mensen in je omgeving denken? Wil je netwerken als een pro, je baas ervan overtuigen dat je promotie verdient of het middelpunt worden op feestjes? Henrik Fexeus maakt het allemaal mogelijk.

De kunst van het gedachtelezen leert je alles wat je nodig hebt om door te dringen in de binnenwereld van anderen. Aan de hand van technieken uit de psychologie zoals non-verbale communicatie, het lezen van lichaamstaal en het gebruik van psychologische beïnvloeding, legt Fexeus uit hoe je erachter kunt komen wat iemand anders denkt en voelt – en hoe je vervolgens de gedachten en overtuigingen van die persoon kunt sturen.

Even aanstekelijk als deskundig behandelt hij onderwerpen als tegenstrijdige signalen en de betekenis daarvan, hoe mensen flirten zonder dat ze het zelf doorhebben, goedaardige manieren om iemand te beïnvloeden, het bijsturen van het humeur van anderen, en de beste trucs voor feestjes en partijen. Fexeus geeft tal van praktische (en vaak grappige) voorbeelden van effectief gedachtelezen, en hoe je deze informatie op een positieve manier kunt gebruiken, zowel in je persoonlijke leven als in een professionele omgeving.


ISBN
9789463822299
Pagina's
280
Verschenen
NUR
740
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Balans

Mens en Maatschappij