Boekhandel Douwes Den Haag

Moord op hole vier

Jan Smets

Moord op hole vier

Moord op hole vier

Moord op hole vier

 

Wanneer William Librecht, een gerenommeerd psychiater, dood teruggevonden wordt op een golfterrein, weet iedereen meteen dat er een wrede moordenaar aan het werk is. Zijn signatuur: een golfbal, gepropt in de mond van het slachtoffer.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.

€ 22,50

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving Moord op hole vier

Wanneer William Librecht, een gerenommeerd psychiater, dood teruggevonden wordt op een golfterrein, weet iedereen meteen dat er een wrede moordenaar aan het werk is. Zijn signatuur: een golfbal, gepropt in de mond van het slachtoffer.


Terwijl een hittegolf de Gentse Feesten teistert, worden ze kort nadien opgeschrikt door nog een golfbalmoord. Inspecteur Steve Stern staat voor een raadsel, want er lijkt geen enkele link te zijn tussen de verschillende slachtoffers. Het onderzoek zit op een dood spoor, terwijl de angst bij het volk alleen maar groter wordt.


Stern staat voor een van de grootste uitdagingen uit zijn carrière, en dat wordt er niet beter op wanneer zijn collega Lara Colman op een dag mysterieus verdwijnt...

Jan Smets is een Gentse econoom die het grootste deel van zijn loopbaan doormaakte in de Nationale Bank, waarvan hij gouverneur werd in 2015. Naast zijn drukke loopbaan heeft Smets steeds geschreven. In 2019 bracht hij zijn debuutroman Theater uit, die positief werd onthaald


ISBN
9789463832830
Pagina's
256
Verschenen
NUR
332
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Pelckmans

Thriller