Boekhandel Douwes Den Haag

Buitenmensen

De stem van het platteland

Jelle Vermeersch

Buitenmensen

Buitenmensen

De stem van het platteland

Buitenmensen

 

Fotograaf en verhalenverteller Jelle Vermeersch neemt je mee op zijn tractor voor een roadtrip door het Belgische platteland. Het wordt een reis vol afslagen en afritten. Op zoek naar de stem van het platteland polst Jelle naar de dromen, ontgoochelingen en frustraties die het leven van ‘buitenmensen’ mee bepalen.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 44,50


Beschrijving Buitenmensen

Fotograaf en verhalenverteller Jelle Vermeersch neemt je mee op zijn tractor voor een roadtrip door het Belgische platteland. Het wordt een reis vol afslagen en afritten. Op zoek naar de stem van het platteland polst Jelle naar de dromen, ontgoochelingen en frustraties die het leven van ‘buitenmensen’ mee bepalen. Hij praat met boeren, boerinnen, oudmijnwerkers, cafébazinnen, winkeliers, verpleegsters, bedrijfsleiders, burgemeesters, vluchtelingen, werklozen, … Stuk voor stuk mensen van wie het verhaal onlosmakelijk verbonden is met de grote geschiedenis van het platteland. Het resultaat is een heerlijk fotoboek dat je in contact brengt met boeiende gesprekspartners en bijzondere levensvisies …


Jelle Vermeersch werkt voor kranten en magazines in binnen- en buitenland, stond mee aan de wieg van het wielermagazine Bahamontes en cureerde eerder al tentoonstellingen zoals Heeren, vertrekt! In de kop van de koers en Buitenmensen: De stem van het platteland, waarop dit boek gebaseerd is.


ISBN
9789463833486
Pagina's
256
Verschenen
NUR
740
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Pelckmans uitgevers

Mens en Maatschappij