Boekhandel Douwes Den Haag

En daar was Juli

Petra Eimer

En daar was Juli

En daar was Juli

En daar was Juli

 

Plots stond Juli in onze tuin. Bij andere mensen komt er misschien een zwerfhond aangelopen, of een kat, maar bij ons verscheen er dus een paard. Een paard van twee meter hoog, twee meter lang en twee meter breed.


Nog te verschijnen

€ 17,00

Bezorgen: Zodra beschikbaar


Beschrijving En daar was Juli

Plots stond Juli in onze tuin. Bij andere mensen komt er misschien een zwerfhond aangelopen, of een kat, maar bij ons verscheen er dus een paard. Een paard van twee meter hoog, twee meter lang en twee meter breed. Minstens! Mijn ouders waren meteen weg van haar. Ze vonden het niet erg dat Juli geen hond was. Ik wel! Want ik wilde nooit iets met paarden te maken hebben. Logisch, want een paard zorgt echt alleen maar voor problemen. Er is maar één mogelijkheid: Juli moet weg! Maar hoe?

Petra Eimer studeerde visuele communicatie in Aken en beeldende kunst in Sevilla. Daarna werkte ze als artdirector en freelance-illustrator in Keulen. Na de geboorte van haar zoon verdiepte ze zich in de wereld van kinderverhalen en illustreerde sindsdien talloze kinderboeken. Ze combineert haar liefde voor fantastische verhalen met haar passie voor pen en verf.


ISBN
9789463833707
Pagina's
176
Verschenen
NUR
282
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Pelckmans uitgevers

Fictie 7 - 9 jaar