Boekhandel Douwes Den Haag

Vlucht

Anja Feliers

Vlucht

Vlucht

Vlucht

 

Wanneer Lucas Kathleen achterlaat op het huwelijksfeest van haar beste vriendin Liesbeth, slaat de twijfel ongenadig toe. Had ze Lucas mogen laten vertrekken nadat hij zo duidelijk zijn liefde voor haar had verklaard?


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 22,00


Beschrijving Vlucht

Wanneer Lucas Kathleen achterlaat op het huwelijksfeest van haar beste vriendin Liesbeth, slaat de twijfel ongenadig toe. Had ze Lucas mogen laten vertrekken nadat hij zo duidelijk zijn liefde voor haar had verklaard? Of liet ze hem gaan omdat ze bang was dat ze hem opnieuw kwijt zou raken?
Kathleen komt vrij snel tot inkeer en reist Lucas achterna naar het zuiden van Frankrijk, maar daar verdwijnt haar laatste restje hoop op een toekomst samen. Totaal ontredderd keert ze terug naar huis.
Enkele dagen later wordt Lucas vermist. Al snel blijkt dat Kathleen de laatste is die hem gezien heeft. Alle ogen zijn op haar gericht wanneer er bewijzen worden teruggevonden van een gevecht in zijn huis in Frankrijk. Wanneer zij zelf ook nog bloed op haar kleren ontdekt en daar geen sluitende antwoorden op heeft, weet ze dat haar niets rest dan zelf op zoek te gaan naar de waarheid, voordat de politie dat doet.
Maar durft Kathleen het wel aan zichzelf in de ogen te kijken en te aanvaarden dat zij tot meer in staat is dan zij zelf ooit voor mogelijk had gehouden?


ISBN
9789463833851
Pagina's
356
Verschenen
NUR
332
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Pelckmans uitgevers

Thriller