Boekhandel Douwes Den Haag

I'm The Beat

of De Korte Beentjes van Art Blakey

Max Bolleman

I'm The Beat

I'm The Beat

of De Korte Beentjes van Art Blakey

I'm The Beat

 

Max Bolleman heeft de grootste namen uit de jazzwereld in zijn studio gehad, waaronder Art Blakey, Chet Baker, Archie Shepp en Dizzy Gillespie. Herbie Hancock: He’s is an unbelievable great recording engineer.


Niet leverbaar

€ 19,95

Bezorgen: Levertijd onbekend


Beschrijving I'm The Beat

Max Bolleman heeft de grootste namen uit de jazzwereld in zijn studio gehad, waaronder Art Blakey, Chet Baker, Archie Shepp en Dizzy Gillespie. Herbie Hancock: He’s is an unbelievable great recording engineer. Ook Pat Metheny en Michael Brecker lieten zich lovend uit, evenals Willem Breuker en Rita Reys.
Er is zeer weinig bekend over de totstandkoming van een geluidsopname. En al helemaal niet van de direct betrokkenen zowel voor als achter de microfoon. Max geeft toelichting bij de totstandkoming van deze opnamen en de problemen waarvoor hij zich soms gesteld zag.

Dit kijkje achter de schermen laat zien hoe een opname tot stand komt en alles wat daarmee samenhangt. Dit boek bevat een selectie uit de ongeveer 1.500 opnamen die in zijn studio of onder zijn supervisie gerealiseerd zijn. Het boek bevat unieke foto’s door Max Bolleman in zijn studio en in New York genomen.


ISBN
9789463866729
Pagina's
256
Verschenen
NUR
660
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Mijnbestseller.nl

Muziek
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren