Boekhandel Douwes Den Haag

Klein geluk

10 eenvoudige sleutels op sterken in het leven te staan

Hannelore Demonie & Klaas Verplancke

Klein geluk

Klein geluk

10 eenvoudige sleutels op sterken in het leven te staan

Klein geluk

 

Wat heb je nodig om om je lijf en hoofd sterker te maken. Als het aan de gezondheidsindustrie lag intense work-outs, ingewikkelde diëten en complexe meditatie-oefeningen, het liefst gestuurd vanuit een betalende app.


Nog te verschijnen

€ 22,99

Bezorgen: Zodra beschikbaar


Beschrijving Klein geluk

Wat heb je nodig om om je lijf en hoofd sterker te maken. Als het aan de gezondheidsindustrie lag intense work-outs, ingewikkelde diëten en complexe meditatie-oefeningen, het liefst gestuurd vanuit een betalende app. Overbodig en vaak onhaalbaar betreurt therapeute Hannelore Demonie.

Het briljante van haar boek schuilt in zijn eenvoud. Op basis van 10 krachtige sleutels – ademen, bewegen, drinken, eten, genieten, lachen, ontspannen, rusten, jezelf uitdrukken en beminnen – legt ze glashelder uit hoe je op een eenvoudige manier aan je eigen geluk en gezondheid kan sleutelen.

Hannelore nodigt je vriendelijk uit om het heft in eigen handen te nemen. Ze leert hoe je je ademhaling kan inzetten als relaxatietechniek, strooit met tips voor een betere nachtrust, geeft motiverend advies om meer beweging in je dag te integreren en reikt laagdrempelige recepten aan. Elke oefening wordt ingeleid door een verteerbare wetenschappelijke uitleg. Zoek het dus niet te ver en maak het verschil met eenvoudige en beproefde technieken.


ISBN
9789463930185
Pagina's
192
Verschijnt
NUR
860
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Borgerhoff & Lamberigts

Gezondheid en geneeskunde
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren