Boekhandel Douwes Den Haag

Online dating: The Good, The Bad and The Ugly

Bepaal zelf jouw datingsucces

Lara Hallam

Online dating: The Good, The Bad and The Ugly

Online dating: The Good, The Bad and The Ugly

Bepaal zelf jouw datingsucces

Online dating: The Good, The Bad and The Ugly

 

Een tussenpartij inschakelen bij de zoektocht naar een partner – dat doet de mens al sinds het begin der tijden. Vroeger waren het priesters, opperhoofden en wanhopige moeders die het geluk een handje hielpen, of waagden singles een poging via een zoekertje in de krant.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 24,95


Beschrijving Online dating: The Good, The Bad and The Ugly

Een tussenpartij inschakelen bij de zoektocht naar een partner – dat doet de mens al sinds het begin der tijden. Vroeger waren het priesters, opperhoofden en wanhopige moeders die het geluk een handje hielpen, of waagden singles een poging via een zoekertje in de krant. Onze eenentwintigste-eeuwse variant daarvan? Online dating!

Maar wie doet er eigenlijk precies aan online daten, hoe daten ze, en welke lessen kunnen we trekken uit hun ervaringen? Online dating: the good, the bad and the ugly brengt het (liefdes)leven van de online dater in kaart. Aan de hand van hun verhalen én wetenschappelijk onderzoek ontdek je hoe je een succes kunt maken van jouw eigen onlinedatingverhaal.

Maar ook voor zij die zich liever niet op de onlinehuwelijksmarkt begeven, is het een must-read: dit boek bevat namelijk een schat aan informatie over hoe relaties in de eenentwintigste eeuw tot stand komen, en hoe je als ouder kunt omgaan met kinderen die net in de dating scene duiken.


ISBN
9789463937528
Pagina's
256
Verschenen
NUR
450
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Owl Press

Wonen en Lifestyle