Boekhandel Douwes Den Haag

Het schoolreglement

Michael Vincent & Tom Bouden & Kristof Fagard & Yoyce Beullens

Het schoolreglement

Het schoolreglement

Het schoolreglement

 

In het derde stripverhaal van #LikeMe komen Caro, Vince, Yemi, Emma en co in opstand tegen het schoolreglement. Wanneer iedereen op een warme dag met een short, kort rokje of zomerkleedje op school aankomt, spreekt meneer Wolfs hen streng toe dat het schoolreglement dit niet toelaat.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 7,99


Beschrijving Het schoolreglement

In het derde stripverhaal van #LikeMe komen Caro, Vince, Yemi, Emma en co in opstand tegen het schoolreglement. Wanneer iedereen op een warme dag met een short, kort rokje of zomerkleedje op school aankomt, spreekt meneer Wolfs hen streng toe dat het schoolreglement dit niet toelaat. Emma vindt dit niet eerlijk. Waarom zouden jongens wel in short naar school mogen komen, maar meisjes niet? Al snel brengt dat de vrienden op een idee: waarom wisselen de jongens en meisjes niet
van kleding? Iedereen mag tenslotte dragen wat hij of zij wil! Meneer Wolfs denkt daar uiteraard anders over.
De schooldirecteur haalt nog andere regeltjes aan: geen gsm’s in de klas, koppeltjes moeten een tegel tussen laten… Creatief als ze zijn, bedenkt de bende telkens een grappig alternatief, zodat ze die regels niet moeten naleven. En uiteraard loopt het al snel uit de hand. Lukt het meneer Wolfs om de orde te herstellen? Of zal het schoolreglement dan toch worden aangepast?


ISBN
9789463938075
Pagina's
32
Verschenen
NUR
362
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Borgerhoff & Lamberigts