Boekhandel Douwes Den Haag

De kracht van onderhandelen

Hoe professioneel een deal bereiken of een conflict oplossen

Torben Gering & Theo de Beir

De kracht van onderhandelen

De kracht van onderhandelen

Hoe professioneel een deal bereiken of een conflict oplossen

De kracht van onderhandelen

 

Onderhandelen, we doen het allemaal - vaak uit de losse pols en zonder enige structuur. Maar voor bedrijven, organisaties en overheden die te maken krijgen met etterende conflicten en moeilijk te overhalen partners is dat niet voldoende.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 27,50


Beschrijving De kracht van onderhandelen

Onderhandelen, we doen het allemaal - vaak uit de losse pols en zonder enige structuur. Maar voor bedrijven, organisaties en overheden die te maken krijgen met etterende conflicten en moeilijk te overhalen partners is dat niet voldoende. Emoties en trots staan ons in de weg, en sommigen zien een uitnodiging om rond te tafel te gaan zitten zelfs als een teken van zwakte. Daardoor missen veel onderhandelingen potentieel.

De kracht van onderhandelen legt uit hoe een onderhandeling werkt en hoe je structuur kan brengen in zo'n traject. De auteur reikt je technieken aan waarmee je je kunt organiseren en maakt de werkwijzen concreet aan de hand van herkenbare conflictsituaties. Met dit boek heb je alle tools in handen om efficiënt een overeenkomst te bereiken en een dispuut op te lossen.

Theo De Beir is advocaat, erkend bemiddelaar in sociale, burgerlijke en handelszaken en als docent (KU Leuven, Ehsal Management School, Universiteit Antwerpen...) dé autoriteit in onderhandelingstechnieken.


ISBN
9789463938877
Pagina's
256
Verschenen
NUR
806
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Owl Press