Boekhandel Douwes Den Haag

Racing Limburg

Hoe mijnclub RC Genk een hele provincie mee kleur gaf

Geert Foutré

Racing Limburg

Racing Limburg

Hoe mijnclub RC Genk een hele provincie mee kleur gaf

Racing Limburg

 

De club van de mijn, de fusieclub van Winterslag en Waterschei, de trots van Limburg: weinig clubs in België waren de voorbije decennia zo succesvol als Racing Genk. Auteur Geert Foutré schrijft het verhaal van RC Genk in al zijn facetten: de chaotische start als fusieclub, de groei naar een topclub, de roots in de steenkoolmijnen, het uithangbord van een hele provincie, de jeugdschool, de toekomst...Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 24,99


Beschrijving Racing Limburg

De club van de mijn, de fusieclub van Winterslag en Waterschei, de trots van Limburg: weinig clubs in België waren de voorbije decennia zo succesvol als Racing Genk.
Auteur Geert Foutré schrijft het verhaal van RC Genk in al zijn facetten: de chaotische start als fusieclub, de groei naar een topclub, de roots in de steenkoolmijnen, het uithangbord van een hele provincie, de jeugdschool, de toekomst...
Hij ondervroeg talloze getuigen (spelers, trainers, bestuurders, volgers...) over waar RC Genk voor staat en wat het betekent voor Limburg.


ISBN
9789463939638
Pagina's
224
Verschenen
NUR
480
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Borgerhoff & Lamberigts

Sport en spel