Boekhandel Douwes Den Haag

Mentale lifehacks

Levenslessen van een psychologe

Caroline Bruynseels

Mentale lifehacks

Mentale lifehacks

Levenslessen van een psychologe

Mentale lifehacks

 

Of je nu in een relatie zit of single bent, jongvolwassen of al een stuk in de 50... Dit boek is voor jou. Het bevat een hoop mentale lifehacks en uiteenlopende levenslessen. Een greep uit het arsenaal van een ervaren psychologe die uit de biecht klapt.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.

€ 22,99

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving Mentale lifehacks

Of je nu in een relatie zit of single bent, jongvolwassen of al een stuk in de 50... Dit boek is voor jou. Het bevat een hoop mentale lifehacks en uiteenlopende levenslessen. Een greep uit het arsenaal van een ervaren psychologe die uit de biecht klapt. Op een vlotte manier verpakt en hapklaar geserveerd.
Is de partner die je wil wel degene die je nodig hebt? Kan te goed willen doen voor anderen ook wel eens gevaarlijk zijn? Hoe ontdek je écht wie je bent en baan je voor jezelf een levenspad dat helemaal bij jou past? Hoe leer je jouw innerlijke criticus herkennen en ontmantelen? Talloze thema’s passeren de revue.
Auteur Caroline Bruynseels dekt voor ons het buffet der menselijke psychologie met heerlijke en behapbare gerechtjes. Kleine inzichten die keer op keer het leven van vele mensen in positieve zin hebben veranderd. Tips die je helpen om het roer van je eigen leven weer steviger in handen te nemen.


ISBN
9789463939706
Pagina's
192
Verschenen
NUR
770
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Borgerhoff & Lamberigts

Psychologie