Boekhandel Douwes Den Haag

Hoog spel

Patrick De Bruyn

Hoog spel

Hoog spel

Hoog spel

 

Amy is toch opnieuw aan het daten en met John klikt het geweldig. Wanneer hij plots van de aardbodem verdwijnt, is Amy helemaal van slag. Maar haar vriendinnen twijfelen niet: een typisch geval van ghosting.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 22,00


Beschrijving Hoog spel

Amy is toch opnieuw aan het daten en met John klikt het geweldig. Wanneer hij plots van de aardbodem verdwijnt, is Amy helemaal van slag. Maar haar vriendinnen twijfelen niet: een typisch geval van ghosting.


Tot de politie voor haar deur staat. Of zij meer weet over haar vermiste date?


Natuurlijk staan haar berichten in zijn telefoon en vinden ze haar vingerafdrukken in zijn appartement. Maar gedoopt in zijn bloed? En heeft zij een verklaring voor al het geld dat van zijn rekening naar haar werd overgemaakt?


Amy’s leven verandert in een volkomen onvoorspelbare en wervelende thriller. Ze komt terecht in de extreme wereld van nieuwe rijken en superrijken en ondervindt er al snel dat geld meer waard is dan een mensenleven.Hoog spel is een schrijnend verslag van roofzucht, uitbuiting en corruptie. Maar ook een meeslepende zoektocht naar de liefde.


ISBN
9789464012194
Pagina's
410
Verschenen
NUR
330
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Pelckmans

Spanning