Boekhandel Douwes Den Haag

Momming on my own

Dubbel zoveel werk, dubbel zoveel liefde

Julie Houtman

Momming on my own

Momming on my own

Dubbel zoveel werk, dubbel zoveel liefde

Momming on my own

 

Julie is 29 jaar en single mom van een vrolijke kleuter, Emile. Er als jonge mama alleen voor staan is niet de gemakkelijkste weg om te bewandelen, dat heeft ook Julie ondervonden. Maar met een flinke portie zelfrelativering, een hele goede wekker en Paw Patrol op repeat kom je al heel ver!Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.

€ 22,50

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving Momming on my own

Julie is 29 jaar en single mom van een vrolijke kleuter, Emile. Er als jonge mama alleen voor staan is niet de gemakkelijkste weg om te bewandelen, dat heeft ook Julie ondervonden. Maar met een flinke portie zelfrelativering, een hele goede wekker en Paw Patrol op repeat kom je al heel ver!

In Momming on my own vertelt Julie open en eerlijk over de mooie en minder mooie kanten van het moederschap, in het bijzonder als single mama. Ze deelt haar favoriete shortcuts en mom hacks die het leven van jonge ouders zoveel gemakkelijker maken (een XL-pak koeken en propere Spiderman-onderbroeken in de handtas). Maar evengoed wat ze doet wanneer de leegte in huis haar plots overvalt of wanneer zorgen en twijfels de kop opsteken.

In dit boek wil Julie graag alle moeders én vaders een vuistje geven. Single of gelukkig samen, ploeterend of met de handen in het haar. Die keihard hun best doen, maar vooral: hun kind graag zien (ook wanneer het verandert in een klein monster).

Julie Houtman is mama van Emile, blogger en leerkracht. Op haar Instagramaccount (@juliehoutman) deelt ze haar ervaringen als jonge mama met bijna 30.000 volgers.


ISBN
9789464013634
Verschenen
NUR
740
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Pelckmans

Mens en Maatschappij