Boekhandel Douwes Den Haag

SPEEL!

Inspiratie om slim te spelen en ontdekken

Nathalie De Martelaere

SPEEL!

SPEEL!

Inspiratie om slim te spelen en ontdekken

SPEEL!

 

Nathalie De Martelaere gebruikt haar online aanwezigheid dagelijks om duizenden ouders en leerkrachten te inspireren met creatieve tips. Een van haar stokpaardjes zijn out of the box speeltips. Volgens Nathalie hoef je geen creatieve duizendpoot te zijn om kinderen te entertainen – maar dat kinderen spelen is wel heel belangrijk voor hun ontwikkeling.


Nog te verschijnen

€ 22,50

Bezorgen: Zodra beschikbaar


Beschrijving SPEEL!

Nathalie De Martelaere gebruikt haar online aanwezigheid dagelijks om duizenden ouders en leerkrachten te inspireren met creatieve tips. Een van haar stokpaardjes zijn out of the box speeltips. Volgens Nathalie hoef je geen creatieve duizendpoot te zijn om kinderen te entertainen – maar dat kinderen spelen is wel heel belangrijk voor hun ontwikkeling. Omdat ze dagelijks talloze vragen krijgt, besloot Nathalie al haar praktische, creatieve en informatieve tips op een laagdrempelige manier te bundelen in een ware speelbijbel: SPEEL! Een doeboek om te spelen, knutselen én iets bij te leren met jonge kinderen.

SPEEL! staat garant voor:

- Sensopathische activiteiten: prikkel alle zintuigen

- Plezier verzekerd: proefjes, DIY, knutselopdrachten en meer

- Eenvoudig & authentiek: 80% huis-, tuin- en keukenbenodigdheden

- Educatief: speel je slim!

- Laat het los: trust the process en geniet!

Nathalie de Martelaere is mama van twee pittige jongens. Ze is al vijftien jaar leerkracht in het basisonderwijs en de creatieve ondernemer achter de blog unicornsandfairytales.be die meer dan 50.000 unieke bezoekers trekt.


ISBN
9789464014396
Verschenen
NUR
450
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Pelckmans

Wonen en Lifestyle