Boekhandel Douwes Den Haag

De weg naar duurzaam ondernemen

In 5 stappen naar positieve impact

Sara Vermeulen & Jan Beyne

De weg naar duurzaam ondernemen

De weg naar duurzaam ondernemen

In 5 stappen naar positieve impact

De weg naar duurzaam ondernemen

 

De wereld transformeert wanneer organisaties transformeren. Organisaties transformeren wanneer mensen transformeren. Van het belang van duurzaam ondernemen is langzaam maar zeker iedereen doordrongen.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis

€ 30,00

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving De weg naar duurzaam ondernemen

De wereld transformeert wanneer organisaties transformeren.

Organisaties transformeren wanneer mensen transformeren.

Van het belang van duurzaam ondernemen is langzaam maar zeker iedereen doordrongen. Maar hoe begin je daar nu aan?

De weg naar duurzaam ondernemen helpt je op weg om positieve impact te creëren in vijf stappen. We beginnen bij het begin en nemen je mee in de centrale concepten en strategische kaders van het maatschappelijk verantwoord ondernemen. Daarna helpen we je op weg om met de nodige dosis creativiteit en verandermanagement jouw organisatie of bedrijf ook effectief mee te krijgen in de transformatie naar een duurzame samenleving. Doorheen het boek vind je vele cases die je inzicht geven in hoe andere spelers met dezelfde thema’s aan de slag gaan.

De weg naar duurzaam ondernemen is voor iedereen die geïnteresseerd is in het duurzaamheidsconcept. Voor iedereen die benieuwd is naar getuigenissen van andere organisaties en hoe zij omgaan met duurzaamheid. Voor iedereen die de eerste stappen wil zetten in het vooropstellen van concrete duurzaamheidsdoelstellingen. Voor iedereen die de denkpatronen omtrent duurzaam ondernemen wil versterken. Voor iedereen die duurzame verandering wil teweegbrengen. En voor iedereen die vanuit systemisch activisme op zoek is naar duurzame oplossingen. Let’s go!

Jan Beyne doceert aan de Antwerp Management School en doet onderzoek naar duurzaamheidsintegratie bij organisaties.

Sara Vermeulen is oprichter van Route 2030, een bureau voor strategisch duurzaamheidsadvies en creatief verandermanagement.


ISBN
9789464014495
Verschenen
NUR
800
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Pelckmans

Management en Economie