Boekhandel Douwes Den Haag

Chloé Cucina

Chloe Lauwers

Chloé Cucina

Chloé Cucina

Chloé Cucina

 

Chloé Lauwers heeft twee grote passies: koken en Italië. Een bundeling van haar favoriete recepten uit de Italiaanse keuken is dan ook het logische vervolg op het succesboek Chloé kookt! In Chloé Cucina verzamelt ze 70 overheerlijke Italiaanse gerechten – maar wel à la Chloé: snel, eenvoudig, lekker én verfrissend.


Nog te verschijnen

€ 24,50

Bezorgen: Zodra beschikbaar


Beschrijving Chloé Cucina

Chloé Lauwers heeft twee grote passies: koken en Italië. Een bundeling van haar favoriete recepten uit de Italiaanse keuken is dan ook het logische vervolg op het succesboek Chloé kookt!


In Chloé Cucina verzamelt ze 70 overheerlijke Italiaanse gerechten – maar wel à la Chloé: snel, eenvoudig, lekker én verfrissend. Wat dacht je van bruschetta als aperitief, foccacia als lunch, saltimbocca als diner en een flinke portie tiramisu als dessert? Italië op je bord!


A tavola!

Chloé Lauwers is studente geneeskunde, foodblogger en auteur. Dagelijks inspireert ze bijna 70.000 volgers op Instagram via @chloekookt, waar ze haar lievelingsrecepten deelt. In 2021 bracht ze haar eerste kookboek Chloé kookt uit, dat op groot applaus werd onthaald.


ISBN
9789464015621
Pagina's
160
Verschijnt
NUR
440
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Pelckmans

Culinair