Boekhandel Douwes Den Haag

De biecht van Dejan Veljkovic

Dejan Veljkovic

De biecht van Dejan Veljkovic

De biecht van Dejan Veljkovic

De biecht van Dejan Veljkovic

 

Op 10 oktober 2018 is het Belgische voetbal wereldnieuws. Tijdens een grootschalig onderzoek naar fraude en matchfixing valt het gerecht binnen bij 44 mensen uit de voetbalwereld. Voorzitters, scheidsrechters, trainers, makelaars en spelers worden gearresteerd en verhoord.


Direct te downloaden

€ 13,99


Beschrijving De biecht van Dejan Veljkovic

Op 10 oktober 2018 is het Belgische voetbal wereldnieuws. Tijdens een grootschalig onderzoek naar fraude en matchfixing valt het gerecht binnen bij 44 mensen uit de voetbalwereld. Voorzitters, scheidsrechters, trainers, makelaars en spelers worden gearresteerd en verhoord. Operatie Propere Handen ziet het daglicht.

Al snel circuleert in de media één opvallende naam: Dejan Veljkovic, een spelersmakelaar die bestempeld wordt als de spilfiguur in het hele web van witwaspraktijken en matchfixing. Maar is hij de architect van het hele systeem of draaide hij mee in een wereld die altijd al corrupt was?

In dit boek geeft hij zijn versie van de feiten. Hij schept een beeld van de tien jaar waarin hij voetbalmakelaar was en gaat daarbij geen enkele wanpraktijk uit de weg. Ja, hij heeft fouten gemaakt - maar hij was zeker niet de spin in het web. Een bom onder het Belgische voetbal.


ISBN
9789464017977
Pagina's
240
Verschenen
NUR
480
Druk
1
Uitvoering
E-book
Taal
Nederlands
Uitgever
Pelckmans

Sport en spel