Boekhandel Douwes Den Haag

Een oenbeest op het pompoenfeest

Frieda van Raevels & Marc de Bel

Een oenbeest op het pompoenfeest

Een oenbeest op het pompoenfeest

Een oenbeest op het pompoenfeest

 

De herfst is voorzichtig en even stil als een hazelworm het Biezebos binnengeslopen. Nog even en de bladeren beginnen te vallen. Hoog tijd dus om de groenten uit de moestuin te oogsten en de Herfstpluk te houden.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 17,00


Beschrijving Een oenbeest op het pompoenfeest

De herfst is voorzichtig en even stil als een hazelworm het Biezebos binnengeslopen. Nog even en de bladeren beginnen te vallen. Hoog tijd dus om de groenten uit de moestuin te oogsten en de Herfstpluk te houden. En natuurlijk ook om het Grote Pompoenfeest te vieren, met de altijd superspannende Pompoenbotenrace op de Biesbeek, de theatervoorstelling en het Pompoenbal! Bovendien mag dit jaar iedereen die daar zin in heeft een liedje zingen op het vrij podium. Pit en Puf Boeboek tellen de dagen af. Bijna is het zover! Nog één keertje slapen ...

Marc de Bel gaf twintig jaar les in het vierde leerjaar. In 1986 debuteerde hij met Het ei van oom Trotter, een verhaal dat in de klas nooit uitverteld geraakte. Sindsdien is hij fulltime auteur en verschenen er al meer dan 150 titels van zijn hand.

Frieda Van Raevels studeerde animatie aan het RITS. Ze is freelance illustrator en specialiseert zich in illustraties voor kinderen. Zij neemt het illustreren van de Boeboeks al jarenlang voor haar rekening.


ISBN
9789464018998
Pagina's
136
Verschenen
NUR
282
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Pelckmans

Fictie 7 - 9 jaar