Boekhandel Douwes Den Haag

Op zoek naar liefde

Wegwijzers voor relatiegeluk

Chloé De Bie

Op zoek naar liefde

Op zoek naar liefde

Wegwijzers voor relatiegeluk

Op zoek naar liefde

 

We zijn allemaal op zoek naar liefde. We willen graag gezien worden en we willen anderen graag zien. Helaas duiken er bij die zoektocht hindernissen op die het ons moeilijk maken: stellingen die voor onzekerheid zorgen en die vragen oproepen over ons liefdesleven.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 24,50


Beschrijving Op zoek naar liefde

We zijn allemaal op zoek naar liefde. We willen graag gezien worden en we willen anderen graag zien. Helaas duiken er bij die zoektocht hindernissen op die het ons moeilijk maken: stellingen die voor onzekerheid zorgen en die vragen oproepen over ons liefdesleven. Zo horen we vaak dat we de ware moeten vinden, dat we ons hart moeten volgen en dat we twee keer per week seks moeten hebben. Maar ook dat we niet uit elkaar mogen gaan, dat we een breuk snel moeten verwerken en dat we altijd met een schone lei aan een nieuwe relatie moeten beginnen. O ja, en boven alles moeten we onszelf graag zien.


Hoe realistisch zijn die uitspraken? In Op zoek naar liefde bespreekt Chloé De Bie elke stelling vanuit de wetenschap en vanuit haar eigen praktijk, en helpt ze jouw liefdesleven, single of niet, aan de hand van praktische en bruikbare tips.Chloé De Bie is klinisch seksuologe, relatie-, gezins- en systeempsychotherapeute, Emotionally Focused therapeute, klinisch psychologe, rouwtherapeute en burn-outcoach. Ze is een veelgevraagde deskundige in de media en is wekelijks te horen in het programma Love, Sex & Drama op radio Joe. Ze geeft les op de Karel de Grote Hogeschool en Hogeschool VIVES. In 2020 schreef ze haar eerste boek En ze leefden nog lang en gelukkig... De onvermijdelijke valkuilen van de liefde.


ISBN
9789464019001
Pagina's
240
Verschijnt
NUR
740
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Pelckmans

Mens en Maatschappij