Boekhandel Douwes Den Haag

Zuurstof voor het brein

De impact van positieve intelligentie op je organisatie en leiderschap

Isabelle Hoebrechts & Gina Peeters

Zuurstof voor het brein

Zuurstof voor het brein

De impact van positieve intelligentie op je organisatie en leiderschap

Zuurstof voor het brein

 

In de huidige wereld met heel wat systemische problemen hebben leiders een nieuw kompas nodig. Een kompas met een ander wereld- en mensbeeld en dus met een naald die niet langer enkel in de richting wijst van meer winst voor de aandeelhouders, maar ook in de richting van meer menselijkheid en meer maatschappelijke betrokkenheid.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.

€ 32,00

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving Zuurstof voor het brein

In de huidige wereld met heel wat systemische problemen hebben leiders een nieuw kompas nodig. Een kompas met een ander wereld- en mensbeeld en dus met een naald die niet langer enkel in de richting wijst van meer winst voor de aandeelhouders, maar ook in de richting van meer menselijkheid en meer maatschappelijke betrokkenheid.

Hoe zorg je als leidinggevende voor positieve impact en meer betrokkenheid, en hoe stoom je medewerkers klaar om op hun beurt mensgericht financiële en maatschappelijke doelstellingen te verenigen en waar te maken?

Positieve Intelligentie (PQ) is dé vaardigheid die het verschil zal maken. Leiders met een hoog PQ houden medewerkers aan boord, zijn een mentor en een inspirerend voorbeeld, en zorgen voor zingeving. Ze leiden teams en organisaties naar een hoger niveau. Ze dragen bij tot het werkgeluk van hun medewerkers. Gelukkige medewerkers zijn productiever en dat leidt tot betere financiële én maatschappelijke resultaten.

In dit boek vind je alle ingrediënten en inzichten die bijdragen tot Positieve Intelligentie en hoe je die kan ontwikkelen. Leer je eigen saboteurs te herkennen en hoe je ermee kan omgaan. Word zo een leider die zijn of haar team of organisatie ‘future fit’ zal maken én zal bijdragen tot een betere wereld voor de komende generaties.

Isabelle Hoebrechts is pionier in de wereld van wellbeing, employee journey en employer branding. Ze stond vele jaren aan het hoofd van het instituut voor Neurocognitivisme en is oprichtster van 361°, Creating Happy Employees. Ze zet zich al jaren in voor (meer) wellbeing en hr-strategieën in bedrijven.

Gina Peeters is cognitieve gedragscoach, talent- en jobcoach, hartcoherentiecoach en stress- en burn-outbegeleider. Na een boeiende carrière in de mediawereld richtte Gina zich op een mensgerichte job als coach, trainer, keynote- en publieke spreker. Eerder schreven ze samen het boek Positieve intelligentie.


ISBN
9789464019056
Pagina's
200
Verschenen
NUR
801
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Pelckmans

Management algemeen