Boekhandel Douwes Den Haag

Haaienhelden

Alles over de bazen en de beschermers van de zee

Esther Leeuwrik & Sophie van der Stap

Haaienhelden

Haaienhelden

Alles over de bazen en de beschermers van de zee

Haaienhelden

 

We vinden ze fascinerend en vooral heel eng: haaien. Wat niet veel mensen weten is dat we haaien nodig hebben. Ze zijn onmisbaar voor het voortbestaan van de zeeën en ze blijven mensen verbazen. Weet jij bijvoorbeeld waarom haaien zo graag naar een schoonmaakstation zwemmen?


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 19,99


Beschrijving Haaienhelden

We vinden ze fascinerend en vooral heel eng: haaien. Wat niet veel mensen weten is dat we haaien nodig hebben. Ze zijn onmisbaar voor het voortbestaan van de zeeën en ze blijven mensen verbazen. Weet jij bijvoorbeeld waarom haaien zo graag naar een schoonmaakstation zwemmen? Of dat ze al rondzwommen in de tijd van vóór de dinosauriërs en talloze superpowers hebben?
Sophie van der Stap is van jong af aan al in de ban van haaien. Ze zwom op verschillende plekken met haaien en ontdekte dat ze niet gevaarlijk zijn, maar zelf in gevaar zijn, en dat ze onze hulp hard nodig hebben. In Haaienhelden laat ze aan de hand van bizarre weetjes en heldhaftige zeebeschermers - kapiteins, diepzeeduikers en moderne zeemeerminnen - zien dat haaien de échte helden van de zeeën zijn. Maar vooral wil ze deze prachtige dieren en al het leven in de zee helpen.


ISBN
9789464040869
Pagina's
128
Verschenen
NUR
223
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Fontaine Uitgevers

Natuur, plant, dier (< 12 jaar)