Boekhandel Douwes Den Haag

Zilt

75 heerlijke recepten met zilte groenten, inclusief moestuin- en teeltips

Sabien Bosman & Annette van Ruitenburg & Ruth de Ruwe & Ellen van Straten

Zilt

Zilt

75 heerlijke recepten met zilte groenten, inclusief moestuin- en teeltips

Zilt

 

Zeekraal, lamsoor, oesterblad, zeewier: stuk voor stuk zijn het voorbeelden van zilte groenten. Langs de Nederlandse en Belgische kust, maar ook in andere landen, neemt de verzilting van de grond toe, dus ook van landbouwgrond.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis

€ 29,99

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving Zilt

Zeekraal, lamsoor, oesterblad, zeewier: stuk voor stuk zijn het voorbeelden van zilte groenten. Langs de Nederlandse en Belgische kust, maar ook in andere landen, neemt de verzilting van de grond toe, dus ook van landbouwgrond. Het telen van zilte groente is een oplossing voor gebruik van deze landbouwgrond, maar dit kan ook thuis!
Zilte groente kun je overal telen; in de tuin, op het balkon, in de kas, in je kamer, of zelfs op het aanrecht, of je nu aan de kust woont of niet. Zilt leert je hoe je met zilte teelt de heerlijkste groente kunt telen en niet onbelangrijk hoe je deze in verrassende en smaakvolle gerechten kunt verwerken. Want niet alleen is de toename van zilte producten in ons eetpatroon een oplossing voor de landbouw, de groenten zijn rijk aan mineralen, vitaminen en vaak ook voedingsvezels.


ISBN
9789464040906
Pagina's
240
Verschenen
NUR
440
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Fontaine Uitgevers

Culinair