Boekhandel Douwes Den Haag

Over frituren

Waarom frituren de beste kooktechniek op aarde is

Rene Mesman & Meneer Wateetons

Over frituren

Over frituren

Waarom frituren de beste kooktechniek op aarde is

Over frituren

 

Meneer Wateetons kan er kort over zijn: frituren is de beste kooktechniek op aarde. Het is de ultieme krokantmaker. Bovendien geeft vet een heerlijk mondgevoel. Vet geeft volheid. Vet geeft smaak. En begin bij hem maar niet over de airfryer - want dat is eigenlijk gewoon een snelle heteluchtoven die mijlenver van de frituurpan afstaat.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.

€ 32,00

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving Over frituren

Meneer Wateetons kan er kort over zijn: frituren is de beste kooktechniek op aarde. Het is de ultieme krokantmaker. Bovendien geeft vet een heerlijk mondgevoel. Vet geeft volheid. Vet geeft smaak. En begin bij hem maar niet over de airfryer - want dat is eigenlijk gewoon een snelle heteluchtoven die mijlenver van de frituurpan afstaat. Wel eens een oliebol gemaakt in de airfryer? Nou dan.

In Over frituren laat Meneer Wateetons je de eindeloze mogelijkheden van het garen in hete olie zien. Met recepten van de welbekende snacks als kroketten, kaassoufflés en frikandellen tot gefrituurd lekkers (hartig én zoet!) uit alle windstreken van de wereld. En Meneer zou Meneer niet zijn als hij je niet alle theorie achter deze verpletterend veelzijdige kooktechniek leert en tips geeft over hoe je zelf het beste uit je frituurpan (of wok) haalt.


ISBN
9789464041729
Pagina's
208
Verschenen
NUR
440
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Fontaine Uitgevers

Culinair