Boekhandel Douwes Den Haag

De reis van Grote Panda & Kleine Draak

James Norbury

De reis van Grote Panda & Kleine Draak

De reis van Grote Panda & Kleine Draak

De reis van Grote Panda & Kleine Draak

 

Grote Panda en Kleine Draak zijn terug!Een charmant, prachtig geïllustreerd verhaal over twee beste vrienden.Voor de liefhebbers van 'De jongen, de mol, de vos en het paard' en 'Dingen die je alleen ziet wanneer je er de tijd voor neemt'.Grote Panda en Kleine Draak hebben lezers over de hele wereld geïnspireerd met hun boodschap van vriendelijkheid, hoop en veerkracht.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 20,99

Ophalen: Nu 1 op voorraad in de winkel
Leverbaar


Beschrijving De reis van Grote Panda & Kleine Draak

Grote Panda en Kleine Draak zijn terug!
Een charmant, prachtig geïllustreerd verhaal over twee beste vrienden.

Voor de liefhebbers van 'De jongen, de mol, de vos en het paard' en 'Dingen die je alleen ziet wanneer je er de tijd voor neemt'.

Grote Panda en Kleine Draak hebben lezers over de hele wereld geïnspireerd met hun boodschap van vriendelijkheid, hoop en veerkracht. In dit nieuwe boek gaan de twee vrienden op reis om samen de obstakels van het leven te overwinnen. En hoewel ze vaak verdwalen, kunnen het verkeerde pad en de mooie bezienswaardigheden onderweg hen leiden naar de juiste weg.

Schrijver en kunstenaar James Norbury illustreerde de avonturen van Grote Panda & Kleine Draak, geïnspireerd door boeddhistische filosofie en spiritualiteit, om de ideeën te delen die hem door zijn moeilijkste tijden hebben geholpen, en hij hoopt dat ze jou ook kunnen helpen.

Prachtig gebonden uitgave met leeslint en zwart-wit- én kleurenafbeeldingen.


In de pers:

'De reis van Grote Panda en Kleine Draak is net als het eerste boek weer inspirerend. Het zit boordevol belangrijke menselijke vaardigheden zoals dankbaarheid en veerkracht. De tekeningen zijn prachtig.' - Stoerleesvoor

'Hoewel de tekeningen de charme hebben van Winnie de Poeh, hebben de bijschriften de diepgang van klassieke spreekwoorden' - The Guardian

'Inspirerend en betoverend boek vol prachtige levenswijsheden!' ***** - Hebban


ISBN
9789464041958
Pagina's
160
Verschenen
NUR
370
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Fontaine Uitgevers