Boekhandel Douwes Den Haag

De reis van Grote Panda & Kleine Draak

James Norbury

De reis van Grote Panda & Kleine Draak

De reis van Grote Panda & Kleine Draak

De reis van Grote Panda & Kleine Draak

 

Grote Panda en Kleine Draak zijn terug!Voor de liefhebbers van De jongen, de mol, de vos en het paard en Dingen die je alleen ziet wanneer je er de tijd voor neemtGrote Panda en Kleine Draak hebben lezers over de hele wereld geïnspireerd met hun boodschap van vriendelijkheid, hoop en veerkracht.


Leverbaar

€ 20,00

Ophalen: Nu 2 op voorraad in de winkel
Opsturen: levertijd 1 tot 2 werkdagen


Beschrijving De reis van Grote Panda & Kleine Draak

Grote Panda en Kleine Draak zijn terug!

Voor de liefhebbers van De jongen, de mol, de vos en het paard en Dingen die je alleen ziet wanneer je er de tijd voor neemt

Grote Panda en Kleine Draak hebben lezers over de hele wereld geïnspireerd met hun boodschap van vriendelijkheid, hoop en veerkracht. In dit nieuwe boek gaan de twee vrienden op reis om samen de obstakels van het leven te overwinnen. En hoewel ze vaak verdwalen, kunnen het verkeerde pad en de mooie bezienswaardigheden onderweg hen leiden naar de juiste weg.

Schrijver en kunstenaar James Norbury illustreerde de avonturen van Grote Panda & Kleine Draak, geïnspireerd door boeddhistische filosofie en spiritualiteit, om de ideeën te delen die hem door zijn moeilijkste tijden hebben geholpen, en hij hoopt dat ze jou ook kunnen helpen.


ISBN
9789464041958
Pagina's
160
Verschenen
NUR
370
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Fontaine Uitgevers