Boekhandel Douwes Den Haag

Mi Cocina

Recepten en verhalen uit de keuken van Mexico

Rick Martínez

Mi Cocina

Mi Cocina

Recepten en verhalen uit de keuken van Mexico

Mi Cocina

 

Een culinaire reis door MexicoOntdek de culinaire schatten van Mexico en haar zeven regio's in meer dan 100 unieke gerechten. In Mi cocina neemt Rick Martínez je mee op een culinaire reis door Mexico - die begint in Mexico Stad en verder gaat langs 32 staten, 156 steden en meer dan 20.000 heerlijke kilometers aan verhalen en recepten.Met dit boek brengt Martínez een persoonlijk eerbetoon aan de schoonheid en overvloed van Mexico - waar de wortels van zijn familie liggen.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.

€ 34,99

Ophalen: Nu 1 op voorraad in de winkel
Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving Mi Cocina

Een culinaire reis door Mexico

Ontdek de culinaire schatten van Mexico en haar zeven regio's in meer dan 100 unieke gerechten. In Mi cocina neemt Rick Martínez je mee op een culinaire reis door Mexico - die begint in Mexico Stad en verder gaat langs 32 staten, 156 steden en meer dan 20.000 heerlijke kilometers aan verhalen en recepten.

Met dit boek brengt Martínez een persoonlijk eerbetoon aan de schoonheid en overvloed van Mexico - waar de wortels van zijn familie liggen. Hij brengt de regionale identiteit van Mexico tot uitdrukking met gerechten als Oaxaca's mole coloradito (gemaakt met pasilla-chili's, gedroogd fruit, noten, zaden en bitterzoete chocolade) en tacos de capeados (gefrituurde vistaco's in maïsmeelbeslag met papaya en tomatillo); een gerecht dat zo kenmerkend is voor de kuststreek Baja.


ISBN
9789464042023
Pagina's
304
Verschenen
NUR
440
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Fontaine Uitgevers

Culinair