Boekhandel Douwes Den Haag

Leuke Recepten - het kookboek

100+ makkelijke basisrecepten & verrassende varianten

Eric Waterschoot & Sandra Waterschoot

Leuke Recepten - het kookboek

Leuke Recepten - het kookboek

100+ makkelijke basisrecepten & verrassende varianten

Leuke Recepten - het kookboek

 

Herziene editie met nóg meer leuke recepten; al 10.000 exemplaren verkocht!De beste en lekkerste recepten van een van de grootste foodblogs van Nederland! LeukeRecepten.nl is de succesvolle foodblog van Sandra en Eric Waterschoot die al meer dan 10 jaar miljoenen mensen inspireert om lekker te koken.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 22,99


Beschrijving Leuke Recepten - het kookboek

Herziene editie met nóg meer leuke recepten; al 10.000 exemplaren verkocht!

De beste en lekkerste recepten van een van de grootste foodblogs van Nederland! LeukeRecepten.nl is de succesvolle foodblog van Sandra en Eric Waterschoot die al meer dan 10 jaar miljoenen mensen inspireert om lekker te koken. Het gelijknamige kookboek bevat makkelijke basisrecepten én vele verrassende varianten daarop. In deze herziene editie staan 8 splinternieuwe bonusrecepten voor het samenstellen van een feestelijk diner. Recepten die net wat specialer zijn, perfect om te serveren aan gasten. Voor een gezellig etentje met vrienden of familie, of de kerst. Van gevulde pastaschelpen met groenten tot een cranberry-cheesecake als dessert. En altijd makkelijk te bereiden zoals je van Sandra gewend bent. Dankzij dit boek staat zelfs de meest onervaren kok met plezier in de keuken!

- meer dan 100 recepten
- basisrecepten plus variaties

- van hapjes, voor- en hoofdgerechten tot nagerechten en zoetigheid
- duidelijke uitleg en makkelijk verkrijgbare ingrediënten

Gebrek aan inspiratie voor de dagelijkse maaltijd? Op zoek naar maakbare recepten voor een feestje? Wat dacht je van wraps met gehakt die je ook heel makkelijk in een vega variant maakt of omtovert tot een Italiaanse wraptaart met mozzarella? Of van overheerlijke brownies met walnoten die net zo makkelijk een feestelijke taart of chocoladewafels worden? Met Leuke Recepten zet je elke dag iets nieuws op tafel.

'Een breed scala aan ingrediënten en smaken en daardoor voor iedereen wat wils. [...] Al doende leert men. En met dit kookboek kan dat op een fijne, laagdrempelige manier. ' - KOKEN EN GENIETEN

'Met het kookboek van foodblogger Sandra wordt iedereen een keukenprinses.' - VRIENDIN

'De recepten zijn niet alleen leuk, maar ook echt verrassend.' - HOLLANDS GLORIE


ISBN
9789464042825
Pagina's
192
Verschenen
NUR
440
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Fontaine Uitgevers

Culinair