Boekhandel Douwes Den Haag

Zo doet zij dat

Over liefhebben, seks, lekker eten of juist diëten, relaties, reizen, rouwen en loslaten

Sabine Leenhouts & Marieke t Hart

Zo doet zij dat

Zo doet zij dat

Over liefhebben, seks, lekker eten of juist diëten, relaties, reizen, rouwen en loslaten

Zo doet zij dat

 

Over alle onderwerpen die je als vrouw wilt weten en bespreken - het boek bij de podcast Zo Doet Zij DatRelaties, seks, ouder worden, reizen, maatschappelijke issues maar ook eten of juist diëten: het zijn onderwerpen waar vrouwen het vaak met elkaar over hebben.


Nog te verschijnen

€ 24,99

Bezorgen: Zodra beschikbaar


Beschrijving Zo doet zij dat

Over alle onderwerpen die je als vrouw wilt weten en bespreken - het boek bij de podcast Zo Doet Zij Dat

Relaties, seks, ouder worden, reizen, maatschappelijke issues maar ook eten of juist diëten: het zijn onderwerpen waar vrouwen het vaak met elkaar over hebben. Zo ook collega's en vriendinnen Marieke 't Hart en Sabine Leenhouts van vrouw. Samen maken ze de populaire podcast Zo Doet Zij Dat, waarin ze openhartig en zonder gêne alles delen. In dit stijlvolle, kleurrijke boek bespreken ze serieuze, aangrijpende, vrolijke, treurige maar ook luchtige onderwerpen, met daarbij altijd een toelichting van zowel een vrouwelijke als een mannelijke expert. Daarnaast biechten ze bij elk thema iets heel persoonlijks op, zoals in de beroemde rubriek 'Opgebiecht' in vrouw. Een heerlijk boek om te lezen én te krijgen, voor de lezers van Droom groot (Eva Jinek) en Te lijf (Isa Hoes en Medina Schuurman).

- De ideale mix van informatie, inspiratie en humor
- Voor elke vrouw die vol in het leven staat
- Full-colour geïllustreerd cadeauboek
- Met interviews met o.a. Lauren Verster, Barbara van Beukering, Annemarie van Gaal, Bastiaan Ragas, Steven Pont en Janneke Wittekoek


ISBN
9789464043112
Pagina's
224
Verschijnt
NUR
450
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Fontaine Uitgevers

Wonen en Lifestyle