Boekhandel Douwes Den Haag

Hormoongeluk

Marije van den Berg

Hormoongeluk

Hormoongeluk

Hormoongeluk

 

Vergroot je geluk door het goed managen van je cyclus Hormoongeluk is jouw handleiding om je cyclus voor je te laten werken. Je hoeft je niet meer te frustreren over de ingewikkeldheid van je menstruatie, hormonen of wat dan ook.


Nog te verschijnen

€ 19,99

Bezorgen: Zodra beschikbaar


Beschrijving Hormoongeluk

Vergroot je geluk door het goed managen van je cyclus Hormoongeluk is jouw handleiding om je cyclus voor je te laten werken. Je hoeft je niet meer te frustreren over de ingewikkeldheid van je menstruatie, hormonen of wat dan ook. Leer vanuit positief respect je lichaam beter kennen en laat je cyclus bijdragen aan jouw (werk)geluk.

Het boek zit boordevol advies en tips om jouw cyclus te verkennen én daarbij te ontdekken hoe jij jouw leven kunt inrichten om jouw cyclus als kracht in te zetten. Je krijgt de tools in handen om in de vier verschillende fases van je cyclus goed voor jezelf te zorgen én regie te houden op jouw leven. Hormoongeluk helpt je naar een goede work-life integratie, sterke relaties en het bereiken van jouw persoonlijke doelen.

Marije neemt je op een Hollandse nuchtere, kwetsbare en eerlijke manier mee in het thema, waarbij ze je inspireert met de verhalen van andere vrouwen.


ISBN
9789464250800
Pagina's
192
Verschijnt
NUR
450
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Sestra

Wonen en Lifestyle