Boekhandel Douwes Den Haag

Kom van je eiland

Bouwen aan betekenisvolle relaties in een eenzame wereld

Jennie Allen

Kom van je eiland

Kom van je eiland

Bouwen aan betekenisvolle relaties in een eenzame wereld

Kom van je eiland

 

We zijn maar al te vaak geneigd om het allemaal alleen te doen. Maar wetenschappelijk onderzoek wijst uit dat het hebben van stabiele, betekenisvolle relaties van cruciaal belang is voor onze mentale gezondheid.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 22,99


Beschrijving Kom van je eiland

We zijn maar al te vaak geneigd om het allemaal alleen te doen. Maar wetenschappelijk onderzoek wijst uit dat het hebben van stabiele, betekenisvolle relaties van cruciaal belang is voor onze mentale gezondheid. We zijn gemaakt om gekend en geliefd te zijn.

Kom van je eiland staat vol praktische adviezen die je helpen om werkelijke verbondenheid te creëren in een wereld die tegelijkertijd eenzamer is dan ooit tevoren. Puttend uit fascinerende inzichten uit zowel de wetenschap als de geschiedenis, tijdloze Bijbelse waarheden en authentieke verhalen uit haar eigen leven, onthult Jennie het geheim van echte vriendschap. Je ontdekt hoe een conflict relaties kan versterken in plaats van verwoesten en leert hoe je authentieke gesprekken kunt voeren.

Stel vast wat voor vriendin jij bent, en welke vriendinnen jij nodig hebt.

Over de auteur:
Jennie Allen is de oprichtster van en drijvende kracht achter IF:Gathering, een wereldwijde vrouwenbeweging én New York Times Bestselling auteur. Ze heeft meerdere populaire boeken geschreven, waaronder het in het Nederlands verschenen Kom uit je hoofd. Ze is een veelgevraagd spreekster op conferenties. Zij en haar man Zac hebben vier kinderen.


ISBN
9789464250923
Pagina's
270
Verschenen
NUR
740
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Sestra

Mens en Maatschappij