Boekhandel Douwes Den Haag

Elke Man Is Een Vrouw

Erik Segers

Elke Man Is Een Vrouw

Elke Man Is Een Vrouw

Elke Man Is Een Vrouw

 

De Vijfde van Segers is een klepper van formaat. Hilarisch en geschift in ’t kwadraat. ++++ ‘Elke Man Is Een Vrouw Maar Niet Elke Vrouw Is Een Man’ +++ ‘What the f**k is normaal? Zijn we niet allemaal een beetje abnormaal?


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 23,99


Beschrijving Elke Man Is Een Vrouw

De Vijfde van Segers is een klepper van formaat.
Hilarisch en geschift in ’t kwadraat.

++++
‘Elke Man Is Een Vrouw
Maar Niet Elke Vrouw Is Een Man’

+++

‘What the f**k is normaal? Zijn we niet allemaal een beetje abnormaal? We moeten de vrijheid hebben om te kiezen voor ons eigen normaal.’

Een ernstige bedenking, maar wees gerust: er wordt een ernstig loopje met de ernst genomen in deze komische roman. De auteur trekt weer alle absurde registers open én neemt actuele hot items als transseksualiteit en genderfluïditeit onder z’n misvormde loep. Een klepper van formaat om u en jij, hij en zij en nog van alles tegen te zeggen.
Voor het eerst kruipt Erik Segers in de huid van een vrouwelijk hoofdpersonage, dat van bij de start meteen krijst van ontzetting. Wat haar overkomt grenst aan het ongelooflijke. En dat is het ook. Of toch niet? Wordt zij écht een man? Of ís zij het al? Vele onzinnige vragen smeken om zinnige antwoorden die er slechts moeizaam komen en dan nog vaak onzinnig blijken te zijn. Zowat alle personages in dit compleet van de pot gerukte verhaal worstelen met hun genderidentiteit. De auteur creëert een wereld vol mysteries, bizarre figuren, blauwe en groene wezens, kleuren die veranderen, mannen die vrouw worden en vice versa en weer terug. Meer dan ooit is niets wat het lijkt.


+++

Erik Segers (geboren te Hamme in 1961, woont sinds 2000 in Kontich) is freelance journalist, studeerde Germaanse filologie aan de universiteit van Gent, schreef kortverhalen en televisiescenario’s, en publiceerde een boek over Lode Zielens. Sinds 2019 is hij succesvol als romanschrijver. Na ‘Ik ging naar de dokter’, ‘Een meisje met twee borsten’, ‘In de lavabo’, ‘Hotel Adonis*****’ is ‘Elke Man Is Een Vrouw’ z'n nieuwste en meest lijvige worp: 444 pagina's waanzin!


ISBN
9789464334098
Pagina's
444
Verschenen
NUR
301
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Good Stuff! Books

Literaire roman, novelle